PING-PONG

Indiferent daca sunteti amatori sau profesionisti, va asteptam la PING-PONG!

Jocul de ping-pong este plin de energie, de strategie si fizica. Jucatorii de tenis de masa isi folosesc intuitia si cunoasterea lui Newton pentru a crea diferite efecte ale mingii. Desigur ca jucatorii nu trebuie sa cunoasca fizica din spatele acestor efecte pentru a se bucura de joc. Prin introducerea unor mese de ping-pong in clubul SportFIT, va oferim posibiliatea sa va bucurati de frumusetea acestui sport  indiferent daca sunteti amator sau profesionist.

Ping-pongul este un sport care poate fi jucat de catre persoanele de orice varsta si capacitate fizica. Cei mai buni jucatori de tenis de masa sunt unii dintre cei mai mari sportivi din lume. Fiind o modalitate foarte buna de a stimula creierul si o gandire rapida, in timp ce imbunatateste coordonarea mana-ochi. Jocul de ping-pong creste agilitatea si flexibilitatea, si mai ales viteza de reacti fara a pune presiune pe articulatii.

La un nivel profesionist, un jucator de tenis de masa trebuie sa reactioneze foarte rapid la minge, se deplaseaza pe o distanta de pana la cinci metri, actionand tot corpul , in scopul de a reveni rapid in locul initial , toate acestea in mai putin de o jumatate de secunda !

Pentru rezervari, folositi datele de contact SPORTFIT.

PROGRAM
LUNI – DUMINICA 8-22

TARIFE PING-PONG
Momentan acest serviciu nu este disponibil

Rezervari la: 021 242.88.50 și 0747 42.52.99          SPORTFIT CLUB, Str. Oltetului nr.30, Sector 2, Bucuresti.    Afiseaza harta ⇒

Google Google
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau