FITNESS

Exercitiile fitness imbunatatesc starea generala de sanatate, iar sesiunile cu trainerul personal garanteaza rezultatele si fac ca antrenamentul sa fie distractiv.

Exercitiul fizic in sala de fitness este orice activitate trupeasca, care imbunatateste sau mentine aptitudinile fizice si starea generala de sanatate, intr-un cuvant fitness.

Acesta este realizat din diferite motive, inclusiv intarirea muschilor si a sistemului cardiovascular, dezvoltarea abilitatile atletice, pierderea in greutate sau exercitii de intretinere, sau doar din placere. Exercitiile fizice frecvente si regulate stimuleaza sistemul imunitar si ajuta la prevenirea unor boli, cum ar fi boli de inima, boli cardiovasculare, diabet zaharat de tip 2 si obezitatea.

De asemenea, imbunatateste sanatatea mentala, mentine stima de sine pozitiva, si poate spori sex-appeal-ul unui individ. Obezitatea infantila este o preocupare la nivel mondial tot mai mare si exercitiul fizic poate ajuta la reducerea unora dintre efectele copilariei si obezitatii la adulti.

PROGRAM ANTRENORI
LUNI-VINERI  7.30-22.00 CATALIN MOVILA - vezi poza
SAMBATA  9.00-21.00 ANTONIA NICULAE - vezi poza
DUMINICA  9.00-21.00  
TARIFE FITNESS
1 SEDINTA = 25 LEI  
ABONAMENT DAY TIME 1 LUNA = 120 LEI ABONAMENT FULL TIME 1 LUNA = 160 LEI
ABONAMENT 3 LUNI DAY TIME = 300 LEI ABONAMENTE 3 LUNI FULL TIME = 420 LEI
ABONAMENT 6 LUNI DAY TIME = 540 LEI ABONAMENTE 6 LUNI FULL TIME = 660 LEI
ABONAMENT 12 LUNI DAY TIME = 840 LEI ABONAMENT 12 LUNI FULL TIME = 1200 LEI

AVANTAJE PROGRAM FITNESS

  • SPATIU MODERN ECHIPAT

    SPORTFIT este dotat cu aparatură modernă »
  • ABONAMENTE FLEXIBILE

    Reduceți costurile și aveți garanția locului »
  • LOCURI SUFICIENTE

    Vă antrenați în liniște și evitați aglomerația »
TESTIMONIALE

ANTONIA NICULAE: "Antrenor fitness si aerobic. Am descoperit ca sportul nu este un hobby ci este un stil de viata pe care mi-as dori sa il pot impartasi cu cat mai multa lumea! Sportul m-a pasionat de mica si am decoperit prima oara ca poti face din sport o terapie pentru suflet."

 

Vreti un antrenor personal?

Rezervari la: 021 242.88.52 și 0747 42.52.99          SPORTFIT CLUB, Str. Oltetului nr.30, Sector 2, Bucuresti.    Afiseaza harta ⇒

Google Google
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau