FITNESS

Exercitiile fitness imbunatatesc starea generala de sanatate, iar sesiunile cu trainerul personal garanteaza rezultatele si fac ca antrenamentul sa fie distractiv.

Exercitiul fizic in sala de fitness este orice activitate trupeasca, care imbunatateste sau mentine aptitudinile fizice si starea generala de sanatate, intr-un cuvant fitness.

Acesta este realizat din diferite motive, inclusiv intarirea muschilor si a sistemului cardiovascular, dezvoltarea abilitatile atletice, pierderea in greutate sau exercitii de intretinere, sau doar din placere. Exercitiile fizice frecvente si regulate stimuleaza sistemul imunitar si ajuta la prevenirea unor boli, cum ar fi boli de inima, boli cardiovasculare, diabet zaharat de tip 2 si obezitatea.

De asemenea, imbunatateste sanatatea mentala, mentine stima de sine pozitiva, si poate spori sex-appeal-ul unui individ. Obezitatea infantila este o preocupare la nivel mondial tot mai mare si exercitiul fizic poate ajuta la reducerea unora dintre efectele copilariei si obezitatii la adulti.

PROGRAM ANTRENORI
LUNI-VINERI  8.00-22.00 CATALIN MOVILA - vezi poza
SAMBATA  9.00-19.00 ALIN BAJENARU
DUMINICA  9.00-19.00  
TARIFE FITNESS
1 SEDINTA = 45 LEI Abonament FULL TIME
1 SEDINTA SAUNA = 45 LEI Maxim 40 minute
ABONAMENT DAY TIME 1 LUNA = 130 LEI ABONAMENT FULL TIME 1 LUNA = 170 LEI
ABONAMENT 3 LUNI DAY TIME = 360 LEI ABONAMENTE 3 LUNI FULL TIME = 480 LEI
ABONAMENT 6 LUNI DAY TIME = 660 LEI ABONAMENTE 6 LUNI FULL TIME = 900 LEI
ABONAMENT 12 LUNI DAY TIME = 1080 LEI ABONAMENT 12 LUNI FULL TIME = 1260 LEI
Abonament day time - accesul in sala se permite pana la ora 15 de luni pana vineri, sambata si duminca nu exista restrictie  

AVANTAJE PROGRAM FITNESS

  • SPATIU MODERN ECHIPAT

    SPORTFIT este dotat cu aparatură modernă »
  • ABONAMENTE FLEXIBILE

    Reduceți costurile și aveți garanția locului »
  • LOCURI SUFICIENTE

    Vă antrenați în liniște și evitați aglomerația »
TESTIMONIALE

ANTONIA NICULAE: "Antrenor fitness si aerobic. Am descoperit ca sportul nu este un hobby ci este un stil de viata pe care mi-as dori sa il pot impartasi cu cat mai multa lumea! Sportul m-a pasionat de mica si am decoperit prima oara ca poti face din sport o terapie pentru suflet."

 

Vreti un antrenor personal?

Rezervari la: 021 242.88.50 și 0722 24.40.81          SPORTFIT CLUB, Str. Oltetului nr.30, Sector 2, Bucuresti.    Afiseaza harta ⇒

Google Google
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau