AEROBIC

Exercițiile de aerobic, cunoscute și ca „exerciții cardio” sunt benefice pentru sănătate, ajutându-ne să ne păstrăm (ori să re recâștigăm) o siluetă de invidiat și au puterea să ne facă fericiți prin eliberarea de endorfine în creier.

În sala noastră de aerobic de la Sport Fit poți practica cu ușurință exercițiile de aerobic preferate: bicicleta staționară, banda de alergat sau stepperul, într-o sala spațioasă, dotată cu echipamente moderne și o atmosferă prietenoasă.

Alături de alimentația sănătoasă, exercițiile de aerobic reprezintă secretul curelor de slăbire care nu privează organismul de energia atât de necesară și reprezintă adevărate probe de încercare pentru a testa rezistența mușchilor. Exercițiile de aerobic tonifiază fizicul și spiritul.

Impactul pozitiv asupra organismului a exercițiilor de aerobic se datorează în special creșterii ritmului bătăilor inimii care conduc la intensificarea respirației, oxigenarea accelerată a sângelui, și îmbunătățirii circulației sangivne încă de la primele mișcări.

Prin exercițiile de aerobic, mușchii și organismul primesc doza optimă de oxigen, transformând-o în hrană pentru celule și energie pentru organism.

PROGRAM ANTRENORI
LUNI 19.00-20.00 CARDIO FIT ANTONIA NICULAE - vezi poza
MIERCURI 19.00-20.00 ABS&BUTT  
SAMBATA 9.00-10.00 STEP  
 
TARIFE AEROBIC
1 INTRARE 30 LEI
ABONAMENT 1 LUNA = 140 LEI


ANTONIA NICULAE: "Antrenor fitness si aerobic. Am descoperit ca sportul nu este un hobby ci este un stil de viata pe care mi-as dori sa il pot impartasi cu cat mai multa lumea! Sportul m-a pasionat de mica si am decoperit prima oara ca poti face din sport o terapie pentru suflet."

 

Vreti sa aflati programele noastre aerobic?

Rezervari la: 021 242.88.50 și 0747 42.52.99          SPORTFIT CLUB, Str. Oltetului nr.30, Sector 2, Bucuresti.    Afiseaza harta ⇒

Google Google
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau