REGULAMENT SPORTFIT

Programul de functionare al clubului, vacante si servicii

Programul de functionare:
Pe timp de vara luni - vineri: 08.00 – 22.00, sambata si duminica: 08.00 – 21.00;
Pe timp de iarna luni – vineri: 08.00 – 22.00, sambata si duminica: 09.00 – 21.00.

SportFit Club isi rezerva dreptul de a modifica orele si zilele de functionare, precum si orele de operare pentru facilitati.
Va fi inchis in zilele de sarbatoare legala din timpul anului si isi rezerva dreptul de a nu functiona in timpul altor sarbatori.
In timpul unor sarbatori speciale sau publice se poate aplica un program special de functionare.

SportFit Club isi rezerva dreptul de a inchide una sau toate facilitatile pe o perioada de timp determinata, in scopul de a construi, decora, repara sau mentine facilitatile, dupa cum va considera necesar.

SportFit Club isi rezerva dreptul de a modifica facilitatile atunci cand va considera necesar, precum si de a elimina sau adauga unele facilitati si servicii.

SportFit Club isi poate rezerva dreptul de a utiliza facilitatile pentru evenimente speciale. In astfel de situatii, membrii vor fi anuntati in prealabil.

Membrii si vizitatorii trebuie sa fie gata sa paraseasca SportFit Club inainte de ora inchiderii.

Tinuta si conduita: Membrii clubului si/sau vizitatorii vor folosi la intrarea in club papuci de unica folosinta. Membrii sunt obligatii sa poarte in incinta clubului o tinuta decenta si curata, corespunzatoare activitatilor sportive desfasurate. Purtarea tricoului in zonele publice este obligatorie.
De asemenea, in zona vestiarelor din incinta clubului se vor purta in mod obligatoriu papuci corespunzatori. Hainele de strada nu vor fi permise in spatiile destinate activitatilor sportive din incinta clubului.
Membrii sunt rugati sa contacteze managementul clubului pentru a obtine informatii legate de tinuta corespunzatoare.

SportFit Club isi rezerva dreptul de a refuza accesul in incinta clubului sau anumite spatii din incinta clubului, a persoanelor cu o tinuta necorespunzatoare. Membrii au obligatia de a avea o conduita decenta si civilizata fata de alti membrii, SportFit Club rezervandu-si dreptul de a refuza accesul sau de a evacua din incinta clubului orice persoana care nu respecta aceasta obligatie sau manifesta un comportament de natura sa perturbe linistea si activitatea altor membrii sau a personalului.

Fumatul in incinta SportFit Club este strict interzis cu exceptia spatiilor special amenajate.

In incinta SportFit Club sunt strict interzise consumul de alcool, stupefiante sau a oricaror produse ilegale. Este interzis accesul in spatiile destinate activitatilor sportive sub influenta bauturilor alcoolice, cu mancare sau bauturi, cu exceptia produselor existente in incinta clubului, care trebuie tinuta intr-un recipient inchis.

Nu este permis accesul in club/sala de fitness in stare de ebrietate.

Este strict interzis accesul animalelor de companie. Membrilor le este interzis sa aduca animale in incinta clubului.

Accesul copiilor cu varsta sub 14 ani neinsotiti este interzis. Accesul copiilor cu varsta peste 14 ani, va fi permis numai cu acordul scris al parintelui/tutorelui. Acesta va fi insotit de catre parinte/tutore sa unul dintre antrenorii de fitness angajati ai SportFit Club.
Deteriorarea echipamentelor aflate in proprietatea SportFit Club nu va fi tolerata.
SportFit Club este indreptatita sa solicite repararea intregului prejudiciu suferit prin deteriorarea bunurilor aflate in proprietatea sa de catre membrii clubului.

Membrii SportFit Club vor comunica conducerii clubului plangerile cu privire la serviciile oferite, fie verbal, fie in scris prin intermediul caietului/chestionarului pentru reclamatii si sugestii.

Membrii: Persoana care doreste sa devina membru trebuie sa aiba minim 14 ani. Acceptarea unei aplicatii de membru este la absoluta discretie a clubului.

Detalii legate de diferitele categorii de abonament si taxele aplicabile sunt disponibile la receptia clubului sau pe dispozitivele electronice amplasate in incinta clubului sau pe website-ul clublui.

Abonamentele SportFit Club sunt nominale si nu pot fi imprumutate sau instrainate.

SportFit Club isi rezerva dreptul de a introduce noi tipuri de abonamente, cu sau fara reduceri fara un anunt in prealabil. De asemenea, SportFit Club isi rezerva dreptul de a modifica tipurile de abonamente existente.

Suspendarea abonamentului: Membrii au dreptul sa isi suspende abonamentul pentru o luna calendaristica; membrii care vor sa-si suspende abonamentul vor completa formularul corespunzator disponibil la receptia clubului. Perioada de suspendare a abonamentului va fi adaugata la sfarsitul perioadei pentru care este valabil abonamentul. Membrii care si-au suspendat abonamentul nu il pot folosi in perioada respectiva in incinta clubului.

Anularea abonamentului: In situatia in care un membru incalca regulamentului clubului, managerul SportFit Club poate decide anularea abonamentului oricarui membru, fara preaviz cu efect imediat si fara returnarea sumelor achitate in avans aferente perioadei de timp ramase pana la data expirarii abonamentului. Un membru isi poate anula abonamentul in decurs de 7 zile lucratoare de la inregistrarea in cadrul SportFit Club prin renuntarea in scris si predarea cardului de membru. In aceasta situatie membrilor li se va opri 10% din suma achitata daca acestia nu au utilizat nici una din facilitatile clubului. Daca da, atunci la suma de 10% din contract li se va adauga numarul de intrari efectuate.

Membrilor li se recomanda sa ceara instructiuni inainte de a utiliza echipamentul din club.Membrii sunt obligati sa poarte echipament si incaltaminte sport curate in incinta SportFit Club.

Va rugam sa returnati tot echipamentul de lucru in locurile corespunzatoare.
Nu blocati aparatele multifunctionale cu multe seturi de exercitii daca si altii doresc sa le utilizeze.
Va rugam respectati limitele de timp stabilite pentru utilizarea aparatelor de forta si cardio.
Membrii cu probleme cardiace, care sufera de hipo sau hiper tensiune arteriala, diabet, persoanele insarcinate sau care se afla sub un tratament medicamentos vor consulta in prealabil medicul cu privire la exercitiile pe care le poate efectua, clubul nefiind raspunzator de aparitia aventualelor accidente.

Vestiarele.

Fiecare membru si vizitator va primi de la receptie, gratuit, un prosop, pe care il va returna la plecare. Membrii care nu returneaza prosopul vor achita o taxa de 5 euro (curs BNR). La intrarea in SportFit Club membrii vor primi cartela/bratara de acces si o cheie de la un dulap din vestiar, care va fi returnata la receptie la plecare.Membrii care nu returneaza cheia vor achita o taxa de 5 euro (curs BNR). Membrii sunt rugati sa-si incuie toate obiectele si lucrurile personale in dulapurile din vestiare pe toata perioada utilizarii clubului.

SportFit Club nu garanteaza ca utilizarea unui dulap din vestiar va asigura deplina siguranta a lucrurilor personale. Dulapurile vor fi folosite numai pe perioada in care un membru se afla in incinta clubului, pentru pastrarea hainelor si a obiectelor personale. SportFit Club isi rezerva dreptul de a deschide dulapurile, prin forta daca este necesar sau daca are suficiente motive de a suspecta ca respectivul dulap este folosit in alt scop decat cel mentionat mai sus. Este interzisa lasarea obiectelor personale peste noapte in dulapurile din incinta clubului, in caz contrar SportFit Club rezervandu-si dreptul de a forta incuietoarea in vederea verificarii continutului dulapului si recuperarii bunurilor aflate in proprietatea sa, ridicand in acelasi timp orice alt obiect gasit in interiorul dulapului. Obiectele pierdute sau gasite se vor afla la receptie. Obiectele ce nu vor fi revendicate in termende 30 de zile de la gasirea acestora vor fi donate in scopuri caritabile.

Aparatura foto si video: este interzisa introducerea aparatelor de luat vederi/aparat foto pentru fotografierea/filmarea in incinta clubului, fara acordul scris al conducerii SportFit Club.

Anularea rezervarilor: anularea programarilor se va face cu cel putin 24 de ore inainte. Membrii care nu se prezinta si nici nu anuleaza rezervarile in conditiile de mai sus, vor achita la revenirea in SportFit Club o taxa echivalenta cu contravaloarea sedintei la care nu s-a prezentat.

Plata: Abonamentele si serviciile se platesc in avans. Toate celelalte taxe se vor achita la intrarea in SportFit Club. SportFit Club isi rezerva dreptul de denuntare a clientilor rau platnici pentru a fi actionati in instanta.

Diverse: Va rugam sa informati receptia SportFit Club despre orice schimbare de adresa. Orice notificare din partea clubului va fi considerata transmisa in cazul expedierii acesteia la adresa mentionata in formularul de inscriere sau la noua adresa comunicata printr-o notificare scrisa adresata conducerii clubului. Notificarile adresate SportFit Club vor fi considerate primite numai in momentul primirii acestora de catre conducerea clubului.

Membrii garanteaza ca se afla intr-o conditie medicala buna si sunt capabili de a efectua exercitii fizice active sau pasive si ca aceste exercitii nu vor fi nocive pentru sanatate, siguranta, comfortul sau conditia lor fizica.

SportFit Club nu este responsabil pentru orice accidentare cauzata de folosirea necorespunzatoare a echipamentelor si aparatelor sau care se datoreaza conditiei fizice a membrilor.

Conducerea clubului isi rezerva dreptul de a primi sau de a exclude din membrii clubului sau a evacua din incinta acestuia orice persoana care manifesta un comportament de natura sa aduca prejudicii reputatiei clubului sau intereselor membrilor sai.

Orice membru este obligat sa repare intreg prejudiciul cauzat, prin fapta sa, clubului sau personalului acestuia.

Membrii sunt de acord cu Regulamentul aplicat in prezent sau care va fi aplicat in viitor, fara a se retine in sarcina clubului obligatia notificarii lor prealabile. Nerespectarea acestora atrage dupa sine anularea abonamentului.

Google Google
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau