YOGA IN FAMILIE

IMBUNATATESTE STILUL DE VIATA AL FAMILIEI URMAND CURSURILE DE YOGA FAMILY!

Ca si parinte, o data ce ai vazut beneficiile  Yoga, care  ti-au echilibrat corpul si calmat mintea in mod natural pentru a face fata stresului , cursurile care te ajuta sa iti descoperi forta interioara il pot ajuta si  pe puiutul tau sa faca fata ritmului de viata alert al zilelor noastre.

In cadrul orelor Family Yoga, este asteptata toata familia,  de la mic la mare. In timpul acestei ore va puteti bucura de cei dragi, urmand o activitate ce va aduce echilibrul in viata de familie.

Asa cum ati creat acasa o rutina prin lucrurile mici pe care le faceti impreuna, si un curs de Family Yoga poate face parte din aceea categorie. Cursul de Yoga este bun pentru sanatatea lor, fericirea, si dezvoltarea spirituala.

Yoga este recomandata copiilor cu ADHD, prima schimbare care are loc este acela de a imbunatatii calitatea somnului, calmeaza si disciplineaza mintea.

 

Vedeti oferta noastra

Ne contactati la: 021 242.88.50 și 0747 42.52.99          SPORTFIT CLUB, Str. Oltetului nr.30, Sector 2, Bucuresti.    Afiseaza harta ⇒

Google Google
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau