PILATES CLASS

"Metoda" Pilates cum este cunoacuta acum, este un sistem de exercitii axate pe imbunatatirea rezistentei fizice si a flexibilitatii.

Bun venit la cursurile de Pilates! Pilates este un mod de a gandi. In timpul in care este un antrenament de tonifiere este de asemenea si o terapie numita restructurare neuro-muscular-scheletica. Este un proces de structurare si stabilizare corespunzatoare sistemului muscular ce il aliniaza cu sistemul nervos intr-un climat calm. Pilates restabileste anatomia corecta si functiile neurologice.

Daca doriti sa provocati acel lucru cel mai bun din corpul dumneavoastra, atunci sunteti unde trebuie : orele de Pilates functioneaza, deoarece va face sa munciti din greu pentru a pune bazele unei vieti echilibrate. Nu exista nici o scurtatura pentru a deveni activi in gandire, in corp si in viata.

Pilates se concentreaza pe activarea muschilor profunzi, declansand creierul asemeni unui mesaj electronic care exercita muschii, deci este o alta metoda de Meditatie Constienta si „Brain” Fitness.

Ne contactati la: 021 242.88.50 și 0747 42.52.99          SPORTFIT CLUB, Str. Oltetului nr.30, Sector 2, Bucuresti.    Afiseaza harta ⇒

Google Google
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau