DANS SPORTIV

Dansul sportiv il ajuta pe copilul tau sa se mentina in forma si sa isi modeleze corpul, conferindu-i o postura demna de invidiat.

Pentru copilul tau, dansul sportiv poate fi o combinatie interesanta intre sport si dans de placere. Trebuie sa stii ca il poate practica la orice nivel, atat social cat si de performanta, de la orice varsta. Dansul sportiv il ajuta pe copilul tau sa se mentina in forma si sa isi modeleze corpul, conferindu-i o postura demna de invidiat.

Dansul sportiv este impartit in doua sectiuni, Standard si Latino, si organizat atat pe categorii valorice (clase) cat si pe categorii de varsta. Cele doua sectiuni cuprind cate cinci dansuri fiecare. Sectiunea Standard cuprinde vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step, iar sectiunea Latino: samba, cha-cha-cha, rumba, passo doble si jive. Clasele valorice incep cu clasa Hobby, continuand apoi cu clasele E, D, C, B, A si S".

Ne contactati la: 021 242.88.50 și 0747 42.52.99          SPORTFIT CLUB, Str. Oltetului nr.30, Sector 2, Bucuresti.    Afiseaza harta ⇒

Google Google
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau